אבקת גלידה אמריקאית, גלידת יוגורט ופרוזן יוגורט - אבקות בסיס לגלידות

גלידה אמריקאית

אבקות הבסיס לגלידה שלנו נחשבות קינוח טעים וקליל במיוחד אחרי ארוחה דשנה או סתם שמתחשק משהו מתוק אבל בלי תחושת הכבדות המתלווה אליה.

הידעת ?
שוק הגלידה בישראל מוערך בכ 1.5 מליארד ש”ח בשנה. צריכת הגלידות מחוץ לבית (גלידריות, בתי קפה, מסעדות, אולמות אירועים, קיוסקים וכו’), מחזיקה בנתח של 70% מנתח שוק זה. 

הישראלים נמצאים במקום השביעי בעולם בצריכת גלידה, אנחנו צורכים לא פחות מעשרה ליטרים של גלידה בשנה לאדם.

האבקות שלנו:

(לחץ על סמן ה + למידע על האבקות)

חברתנו משווקת אבקה המבוססת על 100% יוגורט פרימיום להכנת גלידת יוגורט.
האבקה מיועדת לשימוש במכונת גלידה אמריקאית /  מכונת יוגורט ומגיעה בשלושה טעמים שונים של בסיס פורמולת יוגורט:

  • יוגורט חמצמץ
  • יוגורט מעודן
  • יוגורט ללא סוכר

גלידת יוגורט, יוגורט, יוגורט טבעי, פרוזן יוגרט

חברת סוויטנס משווקת אבקת בסיס להכנת יוגורט. האבקה 100% טבעית, עם טעם נפלא. הפורמולה המשווקת על ידנו מושלמת להכנת גלידת יוגורט בריאה ואיכותית, המרקם קרמי חלק. אפשר לאכול אותה אותה בצורה הטבעית או לערבב עם תוספות טעימות, כגון: מגוון הסירופים שלנו, פירות קפואים, שוקולדים, אגוזים ועוד..

פורמולת הפרוזן יוגורט בריאה יותר, דלת קלוריות יחסית לקינוחים אחרים ומאפשרת לך למשוך קהל בעידן בו נושא אורח חיים בריא תופס תאוצה והביקושים לקינוחים דלי קלוריות עולה

אבקת הבסיס, לאחר מהילה בחלב ומים מיועדת לשימוש במכונת גלידה אמריקאית.  בנוסף ניתן להקפיא בכוסות את התערובת הנוזלית ולהשתמש במנות שהוקפאו במכונת פרוזן יוגורט שלנו.

חברת סוויטנס משווקת מגוון אבקות בסיס להכנת גלידה אמריקאית רכה בעלת טעם מעולה ומרקם קטיפתי מושלם. הטעמים המוצעים: וניל, שוקולד, קרם בורלה, מלבי ופנקוטה.

ניתן לבחור אבקה חלבית או פרווה. כל האבקות מיועדות לשימוש  (גלידה רכה) במכונת גלידה אמריקאית שלנו.

גלידה בטעם וניל ניתן לאכול בצורה הטבעית או לערבב עם תוספות טעימות, כגון: מגוון הסירופים שלנו. מכיוון שהטעם והצבע של וניל ניטרליים, הוא יכול לשמש כבסיס מצוין למגוון טעמים וגוונים נהדרים.

  • הכשר – בד”צ העדה החרדית
  • ארגז אחד מכיל 10 שקיות של אבקה. כל שקית מכילה 1.15 קילוגרם אבקה. ניתן להכין משקית אחת 40-45 מנות של 120 CC גלידה
  • חיי מדף ארוכים – 12-18 חודשים מתאריך הייצור

אופן ההכנה:

  • לקבלת גלידה חלבית יש לרוקן את תכולתה של שקית אחת לתוך מיכל ולערבב יחד עם 3 ליטר חלב ( אחוזי השומן של החלב ניתנים לבחירת הלקוח)
  •  לקבלת גלידת פרווה יש לרוקן את תכולתה של שקית אחת לתוך מיכל ולערבב יחד עם 3 ליטר מים
  • בכדי להכין גלידה טבעונית, או גלידה בריאותית ניתן לערבב את אבקות הגלידה גם עם: יוגורט טבעי, חלב סויה, שוקולד טבעוני או וריאציות אחרות, במקום חלב
  • לאחר ערבול החומרים יחד ניתן למזוג את החומר לתוך התא המיועד לכך במכונת הגלידה ולאחר מספר דקות הגלידה מוכנה

לקבלת הצעת מחיר השאר פרטים ו/או צור קשר עכשיו לשיחה עם נציג

קינוחי גלידה בטעמים מדהימים

  • למכור גלידה אמריקאית באיכות גורמה ובמגוון טעמים מדהימים שכל בית עסק ישמח להוסיף לתפריט שלו.
  • תוכל להכפיל ולשלש את הרווח שלך למנת גלידה ולמכור יותר.
  • אז איך עושים את זה ? פשוט מוסיפים לגלידת הווניל רכז פרימיום ממבחר הרכזים שלנו מערבבים כ 20 שניות במכונת המולטימיקס שלנו והלקוח מקבל גלידה “פיצוץ” איכותית.
סירופים

הסירופים שלנו מגיעים במבחר טעמים:

פיסטוק, ריבת חלב, קפוצינו, שוקולד נוטלה, שוקולד לבן, פררו רושה, עוגיות, קרמל, ווניל, אגוזים, פטל, מנדרינה, אוכמניות, תות שדה, דובדבן אמרנהפירות יער אדומים, תפוח ועוד ועוד… אנו מוסיפים טעמים חדשים כל הזמן, אתם מוזמנים להתעדכן.

אז מה הופך את הגלידה האמריקאית לקינוח שכדאי לך להחזיק בעסק שלך ?

גלידה אמריקאית היא דלת שומן.
יש בה בערך 3%-7% שומן, לעומת 10%-18% בגלידה רגילה.
היחס בין כמות חומר הגלם של הגלידה האמריקאית לכמות המופקת ממנה הוא כ 20-45% גדול יותר בשל ייחודיות מכונת גלידה אמריקאית העובדת בשיטה של ניפוח, על כן פוטנציאל הרווח גדול.
הגלידה האמריקאית היא מוצר רב עונתי על כן חובה להוסיף אותה לתפריט בית העסק שלך!!

מוצרים נוספים שיעניינו אותך